1 Followers
23 Following
draktvm

billig fotballdrakter|fotballdrakter barn|fotballdrakter på nett|VM drakt 2018|landslagsdrakter fotballbutikken

Kjøpe billige fotballdrakter på nett,gi alle klubber fotballdrakter/barndrakter/landslagsdrakt,draktsett fotball lav pris og rask levering

La Liga 2018-19 nye sesonger avduket 19. august

Den 19. august avslørte 2018-2019 årstidene La Liga offisielt, så skynd deg å kjøpe en billig fotballdrakter for å støtte dem. Den første runden av den nasjonale derbyen vil bli avholdt på Camp Nou 28. oktober, og den andre runden av de nasjonale Derby vil bli avholdt på Bernabeu stadion 3. mars neste år. La oss ta en titt på det sammen!

Barcelona:

Barcelonas timeplan denne sesongen bør være den vanskeligste av de tre beste, fordi de vil dukke opp i ligaen to stadier av djevelen. Men vi tror de vil bære deres fotballdrakter Barcelona 2018/19 og ha en utmerket ytelse. Første ledd er 8. til 10. runde i ligaen; Barcelona vil møte Valencia, Sevilla og Real Madrid.

Kongelig hus Madrid:

Real Madrid har ikke introdusert Ronaldo etterfølger denne sesongen, for i oktober vil Real Madrid fortsette å møte sterke fiender, så vel som Champions League å spille, planen skal ikke være nervøs. Real Madrids første utfordring denne sesongen er å utfordre Sevilla i 6. runde.